Portokalli, 07/04/2013 – Gentian Hazizi monolog (Vizita e babait ne Rome)
07/04/2013 00:00
Portokalli, 07/04/2013 – Xhoxh (Me sill prindin)
07/04/2013 00:00
Portokalli, 07/04/2013 – Isufi Bukra Luzja (Kolltuku me kashmir)
07/04/2013 00:00
Portokalli, 07/04/2013 – Kandidati per drejtor (Rol si drejtor ne teater)
07/04/2013 00:00
Portokalli, 07/04/2013 – Kori i demostruesve (O vemi, o s’vemi)
07/04/2013 00:00
Portokalli, 07/04/2013 – Laura Atdheu (Shetitje para kryeministrise)
07/04/2013 00:00
Portokalli, 07/04/2013 – Aleanca Te ka lali shpirt (Debati)
07/04/2013 00:00
Portokalli, 07/04/2013 – Marin Orhanasi monolog (Fatura e ujit)
07/04/2013 00:00
Portokalli, 07/04/2013 – AMC dhe Kenga Si lepurushe e vogel
07/04/2013 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 3 – 05/04/2013
05/04/2013 00:00
Wake Up, Pjesa 1 – 05/04/2013
05/04/2013 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 4 – 05/04/2013
05/04/2013 00:00
Wake Up, Pjesa 2 – 05/04/2013
05/04/2013 00:00
Fiks Fare, Pjesa 1 – 05/04/2013
05/04/2013 00:00
Fiks Fare, Pjesa 2 – 05/04/2013
05/04/2013 00:00
Fiks Fare, Pjesa 3 – 05/04/2013
05/04/2013 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 1 – 05/04/2013
05/04/2013 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 2 – 05/04/2013
05/04/2013 00:00
Wake Up, Pjesa 2 – 04/04/2013
04/04/2013 00:00
Top Show, Pjesa 3 – 04/04/2013
04/04/2013 00:00
Fiks Fare, Pjesa 1 – 04/04/2013
04/04/2013 00:00
Fiks Fare, Pjesa 2 – 04/04/2013
04/04/2013 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 1 – 04/04/2013
04/04/2013 00:00
Fiks Fare, Pjesa 3 – 04/04/2013
04/04/2013 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 2 – 04/04/2013
04/04/2013 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 3 – 04/04/2013
04/04/2013 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 4 – 04/04/2013
04/04/2013 00:00
Top Show, Pjesa 1 – 04/04/2013
04/04/2013 00:00
Wake Up, Pjesa 1 – 04/04/2013
04/04/2013 00:00
Top Show, Pjesa 2 – 04/04/2013
04/04/2013 00:00