Pasdite ne TCH, Pjesa 3 – 02/04/2013
02/04/2013 00:00
Top Show, Pjesa 2 – 02/04/2013
02/04/2013 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 4 – 02/04/2013
02/04/2013 00:00
Top Show, Pjesa 3 – 02/04/2013
02/04/2013 00:00
Procesi Sportiv, Pjesa 2 – 01/04/2013
01/04/2013 00:00
Fiks Fare, Pjesa 1 – 01/04/2013
01/04/2013 00:00
Procesi Sportiv, Pjesa 3 – 01/04/2013
01/04/2013 00:00
Wake Up, Pjesa 1 – 01/04/2013
01/04/2013 00:00
Fiks Fare, Pjesa 2 – 01/04/2013
01/04/2013 00:00
Wake Up, Pjesa 2 – 01/04/2013
01/04/2013 00:00
Fiks Fare, Pjesa 3 – 01/04/2013
01/04/2013 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 1 – 01/04/2013
01/04/2013 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 2 – 01/04/2013
01/04/2013 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 3 – 01/04/2013
01/04/2013 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 4 – 01/04/2013
01/04/2013 00:00
Procesi Sportiv, Pjesa 1 – 01/04/2013
01/04/2013 00:00
Portokalli, 31/03/2013 – Django (Kanatierja ne kishen e Lacit)
31/03/2013 00:00
Exclusive, Pjesa 2 – 31/03/2013
31/03/2013 00:00
Portokalli, 31/03/2013 – Polici Xhoxh (Beteje poezish)
31/03/2013 00:00
Portokalli, 31/03/2013 – Dona (Ne Gjirokaster)
31/03/2013 00:00
Portokalli, 31/03/2013 – Romiri monolog (Zgjimi i familjes me vonese)
31/03/2013 00:00
Portokalli, 31/03/2013 – Editoriali (Portokallia eshte prone e te gjitheve)
31/03/2013 00:00
Portokalli, 31/03/2013 – Sali (Pse ke dale me Portokalline ne fotografi)
31/03/2013 00:00
Portokalli, 31/03/2013 – Erandi monolog (Politikanet jane aktore me te mire)
31/03/2013 00:00
Portokalli, 31/03/2013 – Seksologu (Ushqimet bio)
31/03/2013 00:00
Portokalli, 31/03/2013 – Genti monolog (Genti monolog)
31/03/2013 00:00
Portokalli, 31/03/2013 – Sjelljet gjinore (Cunat e bukur dhe vajzat e bukura)
31/03/2013 00:00
Portokalli, 31/03/2013 – Gjini dhe Arjan Gjici (Ka humbur Lulushi)
31/03/2013 00:00
Portokalli, 31/03/2013 – Isufi (Speciet e reja prej permbytjes)
31/03/2013 00:00
Portokalli, 31/03/2013 – Aleanca Te ka lali shpirt, te ka lali xhan (Ne spital)
31/03/2013 00:00