Wake Up, Pjesa 1 – 06/01/2012
06/01/2012 00:00
Wake Up, Pjesa 2 – 06/01/2012
06/01/2012 00:00
Wake Up, Pjesa 3 – 06/01/2012
06/01/2012 00:00
Wake Up, Pjesa 1 – 05/01/2012
05/01/2012 00:00
Wake Up, Pjesa 2 – 05/01/2012
05/01/2012 00:00
Wake Up, Pjesa 3 – 05/01/2012
05/01/2012 00:00
Wake Up, Pjesa 3 – 04/01/2012
04/01/2012 00:00
Wake Up, Pjesa 1 – 04/01/2012
04/01/2012 00:00
Wake Up, Pjesa 2 – 04/01/2012
04/01/2012 00:00
Wake Up, Pjesa 1 – 03/01/2012
03/01/2012 00:00
Wake Up, Pjesa 2 – 03/01/2012
03/01/2012 00:00
Wake Up, Pjesa 3 – 03/01/2012
03/01/2012 00:00
Fiks Fare, Pjesa 1 – 02/01/2012
02/01/2012 00:00
Fiks Fare, Pjesa 2 – 02/01/2012
02/01/2012 00:00
Fiks Fare, Pjesa 3 – 02/01/2012
02/01/2012 00:00
Fiks Fare, Pjesa 1 – 01/01/2012
01/01/2012 00:00
Fiks Fare, Pjesa 2 – 01/01/2012
01/01/2012 00:00
Fiks Fare, Pjesa 3 – 01/01/2012
01/01/2012 00:00
10 Vjet Top Channel, Pjesa 1 – 01/01/2012
01/01/2012 00:00
10 Vjet Top Channel, Pjesa 2 – 01/01/2012
01/01/2012 00:00
10 Vjet Top Channel, Pjesa 3 – 01/01/2012
01/01/2012 00:00
10 Vjet Top Channel, Pjesa 4 – 01/01/2012
01/01/2012 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Kosti monolog (Hame dy luge e na ze buka)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Selimi dhe Kosti (Selimi sjell publikun)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Grupi Lynx te ftuar
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Kuli dhe Motra (Motra e dashuruar me Xhixhin)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – 2012 Pse ne Portokalli
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Selimi dhe Salsano
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Isufi (Parashikimi per 2012)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Nasi Naqe dhe Thellenxa (I bien fizarmonikes kitares violines)
31/12/2011 00:00