Top Show, Pjesa 1 – 09/04/2013
09/04/2013 00:00
Fiks Fare, Pjesa 3 – 09/04/2013
09/04/2013 00:00
Top Show, Pjesa 2 – 09/04/2013
09/04/2013 00:00
Top Show, Pjesa 3 – 09/04/2013
09/04/2013 00:00
Wake Up, Pjesa 1 – 09/04/2013
09/04/2013 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 1 – 09/04/2013
09/04/2013 00:00
Wake Up, Pjesa 2 – 09/04/2013
09/04/2013 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 2 – 09/04/2013
09/04/2013 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 3 – 09/04/2013
09/04/2013 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 4 – 09/04/2013
09/04/2013 00:00
Procesi Sportiv, Pjesa 2 – 08/04/2013
08/04/2013 00:00
Procesi Sportiv, Pjesa 3 – 08/04/2013
08/04/2013 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 1 – 08/04/2013
08/04/2013 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 2 – 08/04/2013
08/04/2013 00:00
Wake Up, Pjesa 1 – 08/04/2013
08/04/2013 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 3 – 08/04/2013
08/04/2013 00:00
Wake Up, Pjesa 2 – 08/04/2013
08/04/2013 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 4 – 08/04/2013
08/04/2013 00:00
Fiks Fare, Pjesa 1 – 08/04/2013
08/04/2013 00:00
Fiks Fare, Pjesa 2 – 08/04/2013
08/04/2013 00:00
Fiks Fare, Pjesa 3 – 08/04/2013
08/04/2013 00:00
Procesi Sportiv, Pjesa 1 – 08/04/2013
08/04/2013 00:00
Exclusive, Pjesa 1 – 07/04/2013
07/04/2013 00:00
Portokalli, 07/04/2013 – Laura Atdheu (Shetitje para kryeministrise)
07/04/2013 00:00
Exclusive, Pjesa 2 – 07/04/2013
07/04/2013 00:00
Portokalli, 07/04/2013 – Aleanca Te ka lali shpirt (Debati)
07/04/2013 00:00
Portokalli, 07/04/2013 – Marin Orhanasi monolog (Fatura e ujit)
07/04/2013 00:00
Portokalli, 07/04/2013 – AMC dhe Kenga Si lepurushe e vogel
07/04/2013 00:00
Portokalli, 07/04/2013 – Qatipi (Oi o shoku Sali)
07/04/2013 00:00
Portokalli, 07/04/2013 – Beqare te Martuar (O sa mire me qene beqare, o hej)
07/04/2013 00:00