Fiks Fare, Pjesa 3 – 19/12/2011
19/12/2011 00:00
Procesi Sportiv, Pjesa 1 – 19/12/2011
19/12/2011 00:00
Procesi Sportiv, Pjesa 2 – 19/12/2011
19/12/2011 00:00
Procesi Sportiv, Pjesa 3 – 19/12/2011
19/12/2011 00:00
Wake Up, Pjesa 1 – 19/12/2011
19/12/2011 00:00
Wake Up, Pjesa 2 – 19/12/2011
19/12/2011 00:00
Wake Up, Pjesa 3 – 19/12/2011
19/12/2011 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 1 – 19/12/2011
19/12/2011 00:00
Fiks Fare, Pjesa 1 – 19/12/2011
19/12/2011 00:00
Pasdite ne TCH, Pjesa 2 – 19/12/2011
19/12/2011 00:00
Fiks Fare, Pjesa 2 – 19/12/2011
19/12/2011 00:00
Portokalli, 18/12/2011 – Kori i vajzave (Mesueset e frustruara)
18/12/2011 00:00
Portokalli, 18/12/2011 – Nikita (Interviste mamit dhe babit)
18/12/2011 00:00
Portokalli, 18/12/2011 – Koha jote vazhdon (I kane lexuar pyetjet me perpara)
18/12/2011 00:00
Portokalli, 18/12/2011 – AMC dhe Grabitqari (Viti ri ne Kine)
18/12/2011 00:00
Portokalli, 18/12/2011 – Nasi Naqi (E leme te vdesim per vit te ri)
18/12/2011 00:00
Portokalli, 18/12/2011 – Atentatet (Une e dua Eren)
18/12/2011 00:00
Portokalli, 18/12/2011 – Pastrueset
18/12/2011 00:00
Portokalli, 18/12/2011 – Cifti i hapur dhe gjykatesja (Divorcohen)
18/12/2011 00:00
Portokalli, 18/12/2011 – Regjistruesit (Presin leket ne banke)
18/12/2011 00:00
Portokalli, 18/12/2011 – Dy nxeneset dhe drejtori (Grackat ndaj profesorit)
18/12/2011 00:00
Exclusive, Pjesa 1 – 18/12/2011
18/12/2011 00:00
Portokalli, 18/12/2011 – Selimi dhe Salsano (E regjistruar)
18/12/2011 00:00
Portokalli, 18/12/2011 – E ftuar Vesa Luma (Amanet)
18/12/2011 00:00
Exclusive, Pjesa 2 – 18/12/2011
18/12/2011 00:00
Portokalli, 18/12/2011 – Xhevria monolog (Oferta e Vitit te Ri)
18/12/2011 00:00
Portokalli, 18/12/2011 – Editoriali dhe Gjini (L.Basha ne fshat)
18/12/2011 00:00
Portokalli, 18/12/2011 – Isufi dhe Salsano (Konkurenca me femra)
18/12/2011 00:00
Portokalli, 18/12/2011 – Gra te lira dhe Ramadani
18/12/2011 00:00
Wake Up, Pjesa 1 – 16/12/2011
16/12/2011 00:00