Portokalli, 20 Tetor 2019 – Ketri(Pagesa e shkallës)
21/10/2019 00:30
Portokalli, 20 Tetor 2019 – Giancarlo Jala(Rrugët shqiptare)
21/10/2019 00:30
Portokalli, 20 Tetor 2019 – Ramadan Kafsha(Skandaloze)
21/10/2019 00:30
Portokalli, 20 Tetor 2019 – Egla në makinë me burrin
21/10/2019 00:30
Portokalli, 20 Tetor 2019 – Aforizmat dhe himni (Portokallia për dështimin e negociatave)
21/10/2019 00:30
Portokalli, 20 Tetor 2019 – Çifti i lumtur(Propozimi për martesë)
21/10/2019 00:30
Portokalli, 20 Tetor 2019 – Poetet(Nata e Hajdutit)
21/10/2019 00:30
Portokalli, 20 Tetor 2019 – Kuzhina e hallit(Konkurentët e rinj)
21/10/2019 00:30
Portokalli, 20 Tetor 2019 – Doktori dhe Luzja(Giusepe me tension)
21/10/2019 00:30
Portokalli, 20 Tetor 2019 – Kryetari dhe Nevruzi(Refuzimi i vizës amerikane)
21/10/2019 00:30
Portokalli, 20 Tetor 2019 – Betim Sperdhima(Ç’nënshtetsi të marr)
21/10/2019 00:30
Portokalli, 20 Tetor 2019 – Familja Astari, duke bërë mësimet
21/10/2019 00:30
Portokalli, 20 Tetor 2019 – Bukra dhe Blanche(Kurset private)
21/10/2019 00:30
Portokalli, 20 Tetor 2019 – Editoriali (Shtyrja e Negociatave)
21/10/2019 00:30
Portokalli, 20 Tetor 2019 – Naqja në Amerike (Barazia Gjinore)
21/10/2019 00:30
Portokalli, 20 Tetor 2019 – Familja Astari, duke bërë mësimet
21/10/2019 00:30
Portokalli, 20 Tetor 2019 – S Show (Në panel Fushati, Shaban Ferkimi, Pikolino)
21/10/2019 00:30
Portokalli, 20 Tetor 2019 – Vezirja dhe Aria(Intervista)
21/10/2019 00:30
Portokalli, 20 Tetor 2019 – Zona e brrylit(Kujtdoibim Shpuzi, Emiliano Emiliani)
21/10/2019 00:30
Portokalli, 20 Tetor 2019 – Bab e bir(Të dy synet)
21/10/2019 00:30
Portokalli – Episodi 2, Sezoni 32, 13 Tetor 2019
14/10/2019 00:45
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Zona e Brrylit(Art Daullxhiu, Spirolali, Katërstinët)
14/10/2019 00:36
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Aforizmat dhe himni (Portokallia për arsimimin)
14/10/2019 00:36
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Ylvis Bakerri (Koncerti tek amfiteatri)
14/10/2019 00:35
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Betim Sperdhima(Tërmeti)
14/10/2019 00:35
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Bukra dhe Blanche (Më mirë djalë apo vajzë)
14/10/2019 00:35
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Ramadani (Jam mjeshtër)
14/10/2019 00:35
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Thoma Dhia (Zhvillimi i 69 fshatrave)
14/10/2019 00:35
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Doktori (Intrigat e kolegut)
14/10/2019 00:35
Portokalli, 13 Tetor 2019 – Peshkatarët (Zino,Zeno Dinamiti)
14/10/2019 00:35