Portokalli, 17 Maj 2020 – Doktori ( Pasojat psikologjike të izolimit )
17/05/2020 23:05
Portokalli, 17 Maj 2020 – Naqja ( Kospiracioni )
17/05/2020 22:25
Portokalli, 17 Maj 2020 – Bukra – Blanche ( Adopto një gjysh )
17/05/2020 22:25
Portokalli, 17 Maj 2020 – Melamini ( Riatdhesimi )
17/05/2020 22:25
Portokalli, 17 Maj 2020 – Open Mind ( Deputeti Lom Marrezia )
17/05/2020 22:24
Portokalli, 17 Maj 2020 – 2 Poetët dhe Bujar Asqeriu
17/05/2020 22:01
Portokalli, 17 Maj 2020 – Kuli – Siriani ( Aktori Sirian )
17/05/2020 22:00
Portokalli, 17 Maj 2020 – Sharesi ( Mësimi Online )
17/05/2020 22:00
Portokalli, 17 Maj 2020 – Pim Ceka – Edi Rama ( Pim Ceka live, i ftuar Edi Rama )
17/05/2020 22:00
Portokalli, 17 Maj 2020 – Kapo Kapllani – S Show ( A do të legalizohet kanbis në Shqipëri ? )
17/05/2020 21:59
Portokalli, 17 Maj 2020 – Editorjali
17/05/2020 21:59
Portokalli – Episodi 5, Sezoni 33, 10 Maj 2020
11/05/2020 00:05
Portokalli, 10 Maj 2020 – Himni dhe Aforizmat
10/05/2020 23:59
Portokalli, 10 Maj 2020 – Llana dhe burri. Familja ( Takimi në kuzhinë )
10/05/2020 23:58
Portokalli, 10 Maj 2020 – Zimbilja (Hajde sallator 20 lek kilja )
10/05/2020 23:58
Portokalli, 10 Maj 2020 – Bukra – Blanche (Takimi pas izolimit )
10/05/2020 23:58
Portokalli, 10 Maj 2020 – Gerhard Deci ( S’ja vle në karantina )
10/05/2020 23:57
Portokalli, 10 Maj 2020 – Dy pleqtë ( Pleqtë thyejnë ligjin )
10/05/2020 23:50
Portokalli, 10 Maj 2020 – Sharesi ( Kushtet e karantinës )
10/05/2020 23:50
Portokalli, 10 Maj 2020 – Edicioni i Lajmeve me ministren dhe ish-ministren e kulturës
10/05/2020 23:49
Portokalli, 10 Maj 2020 – Çifti i Lumtur ( Tik Tok )
10/05/2020 23:49
Portokalli, 10 Maj 2020 – Muli – Dhimo ( Delivery )
10/05/2020 23:04
Portokalli, 10 Maj 2020 – Kujtdotibim Shpuzi ( Receta Covid-19 )
10/05/2020 23:02
Portokalli, 10 Maj 2020 – Luzja ( Luzës i kanë ikur pleqtë nga Azili )
10/05/2020 23:01
Portokalli, 10 Maj 2020 – Open Mind dhe Doktori ( Vaksina )
10/05/2020 23:01
Portokalli, 10 Maj 2020 – 2 Policat ( Takimi pas izolimit )
10/05/2020 23:01
Portokalli, 10 Maj 2020 – Kuli i Zogut të Zi ( Farmaci Kuli i Zogut të Zi )
10/05/2020 22:26
Portokalli, 10 Maj 2020 – Ujvara e Embelsise dhe Vezirja ( Koncert në karantinë )
10/05/2020 22:26
Portokalli, 10 Maj 2020 – 2 Poetet ( Salla Bosh )
10/05/2020 22:25
Portokalli, 10 Maj 2020 – Edi Rama ( Biseda me popullin )
10/05/2020 22:25