Portokalli, 24 Maj 2020 – Kuli ( Kulit i kanë vjedhur servisin )
24/05/2020 23:50
Portokalli, 24 Maj 2020 – Vezirja – Ludmilla ( Të gatuajmë Live )
24/05/2020 23:50
Portokalli, 24 Maj 2020 – 2 Policat ( Pensioni i Kolës )
24/05/2020 22:52
Portokalli, 24 Maj 2020 – Betimi ( Zone e kuqe, Zone e Gjelbër )
24/05/2020 22:51
Portokalli, 24 Maj 2020 – Bukra – Blanche ( Mbledhje online me edukatoren )
24/05/2020 22:50
Portokalli, 24 Maj 2020 – Melamini ( 80 vjetori i mamasë )
24/05/2020 22:50
Portokalli, 24 Maj 2020 – Zimbilja – Lul Basha ( Zimbilja, Luli dhe gomari )
24/05/2020 22:29
Portokalli, 24 Maj 2020 – 2 Poetët ( Poezia e Vakisë )
24/05/2020 22:29
Portokalli, 24 Maj 2020 – Etimoantropologu ( PostPandemie )
24/05/2020 22:28
Portokalli, 24 Maj 2020 – Erion Brace ( Katunarët bëjnë hile )
24/05/2020 22:27
Portokalli, 24 Maj 2020 – Çifti i lumtur ( Burri Hajdut )
24/05/2020 22:27
Portokalli, 24 Maj 2020 – Luzja – Sharesi (Rrugët E Biçikletave )
24/05/2020 21:56
Portokalli, 24 Maj 2020 – Ramadani ( Rroga e Çunave )
24/05/2020 21:50
Portokalli, 24 Maj 2020 – Edi Rama – Pinoku ( Përrallë për Pinokun )
24/05/2020 21:50
Portokalli, 24 Maj 2020 – Editoriali ( Pushim se nalodhet )
24/05/2020 21:50
Portokalli – Episodi 6, Sezoni 33, 17 Maj 2020
18/05/2020 00:46
Portokalli, 17 Maj 2020 – Aforizmat ( Portokallia për të rifituar kohën e duhur )
17/05/2020 23:54
Portokalli, 17 Maj 2020 – Pinoku – Xhepeto ( Katërshja )
17/05/2020 23:54
Portokalli, 17 Maj 2020 – Kryetari – Nevruzi ( Fasoneria e Kryetarit )
17/05/2020 23:53
Portokalli, 17 Maj 2020 – Çifti i lumtur ( Dezinfektuesi )
17/05/2020 23:53
Portokalli, 17 Maj 2020 – Kultura Live ( I ftuar Babushi dhe Shkurti )
17/05/2020 23:53
Portokalli, 17 Maj 2020 – Luzja – Portokallia Live ( Portokallia Live )
17/05/2020 23:52
Portokalli, 17 Maj 2020 – Babe e Bir ( Testimi i vaksinës )
17/05/2020 23:47
Portokalli, 17 Maj 2020 – Muli – Dhimo ( Suksesi I Delivery-t )
17/05/2020 23:38
Portokalli, 17 Maj 2020 – Mami – Vajza ( Karantina në hotel me 5 yje )
17/05/2020 23:38
Portokalli, 17 Maj 2020 – Zimbilja – Lul Basha ( Vizita e Lul Bashës )
17/05/2020 23:37
Portokalli, 17 Maj 2020 – Familja ( Katërshja ) – ( Televizori I Ri )
17/05/2020 23:37
Portokalli, 17 Maj 2020 – Luzja – Portokallia Live ( Portokallia Live )
17/05/2020 23:37
Portokalli, 17 Maj 2020 – Zona e Brylit ( Teatri Virus )
17/05/2020 23:31
Portokalli, 17 Maj 2020 – Edicioni I Lajmeve – ( Si do të jetë sezoni turistik )
17/05/2020 23:06