Pa Semafor, 31/12/2011 – Koha jote vazhdon (Adi dhe Eno Popi)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Ramadani Eneda Salsano dhe Kamarieri
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Etnoklasik te ftuar (6 veta)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Kori i policeve (Ah kjo pune palo pune)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Regjistruesit ne Top Show (Alban Dudushi)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Etnoklasik te ftuar
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Kenga e mbylljes
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Romiri dhe Ramadani (Kamarieri)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Gra te lira dhe populli (Grate shtatezena hane ne skene)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Kosti monolog (Hame dy luge e na ze buka)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Selimi dhe Kosti (Selimi sjell publikun)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Grupi Lynx te ftuar
31/12/2011 00:00
Portokalli, 18/12/2011 – Gra te lira dhe Ramadani
18/12/2011 00:00
Portokalli, 18/12/2011 – Kori i vajzave (Mesueset e frustruara)
18/12/2011 00:00
Portokalli, 18/12/2011 – Nikita (Interviste mamit dhe babit)
18/12/2011 00:00
Portokalli, 18/12/2011 – Koha jote vazhdon (I kane lexuar pyetjet me perpara)
18/12/2011 00:00
Portokalli, 18/12/2011 – AMC dhe Grabitqari (Viti ri ne Kine)
18/12/2011 00:00
Portokalli, 18/12/2011 – Nasi Naqi (E leme te vdesim per vit te ri)
18/12/2011 00:00
Portokalli, 18/12/2011 – Atentatet (Une e dua Eren)
18/12/2011 00:00
Portokalli, 18/12/2011 – Pastrueset
18/12/2011 00:00
Portokalli, 18/12/2011 – Cifti i hapur dhe gjykatesja (Divorcohen)
18/12/2011 00:00
Portokalli, 18/12/2011 – Regjistruesit (Presin leket ne banke)
18/12/2011 00:00
Portokalli, 18/12/2011 – Dy nxeneset dhe drejtori (Grackat ndaj profesorit)
18/12/2011 00:00
Portokalli, 18/12/2011 – Selimi dhe Salsano (E regjistruar)
18/12/2011 00:00
Portokalli, 18/12/2011 – E ftuar Vesa Luma (Amanet)
18/12/2011 00:00
Portokalli, 18/12/2011 – Xhevria monolog (Oferta e Vitit te Ri)
18/12/2011 00:00
Portokalli, 18/12/2011 – Editoriali dhe Gjini (L.Basha ne fshat)
18/12/2011 00:00
Portokalli, 18/12/2011 – Isufi dhe Salsano (Konkurenca me femra)
18/12/2011 00:00
Portokalli, 11/12/2011 – Kori i femrave
11/12/2011 00:00
Portokalli, 11/12/2011 – Grabitqari
11/12/2011 00:00