Portokalli, 04/03/2012 – Reagim nga Rama ne Twiter
04/03/2012 00:00
Portokalli, 04/03/2012 – Gjini dhe Salsano
04/03/2012 00:00
Portokalli, 04/03/2012 – Reagimi i Wolfarthit ne ekran
04/03/2012 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Gra te lira dhe populli (Grate shtatezena hane ne skene)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Kosti monolog (Hame dy luge e na ze buka)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Selimi dhe Kosti (Selimi sjell publikun)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Grupi Lynx te ftuar
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Kuli dhe Motra (Motra e dashuruar me Xhixhin)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – 2012 Pse ne Portokalli
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Selimi dhe Salsano
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Isufi (Parashikimi per 2012)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Nasi Naqe dhe Thellenxa (I bien fizarmonikes kitares violines)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – AMC Salsano dhe Grabitqari
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Tomi Meri Dhe gjykatesi si babagjysh i Vitit te Ri
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Kendon Eglantina Toska shoqeruar nga nje klarinetist
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Nxeneset dhe profesori (Konkursi i shkollave)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Asgje personale (Rimi Xhevria Xheraldina dhe Marina Vjollca)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Voice 1 (Kendon Alma Bektashi)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Kendon Elhajda Dani (Baresha)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Pastrueset (Endri dhe Stefi)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Atentatet (Dimri i fundit)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Voice 2 (Kendon Mirjam Cani)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Kengetari Salsano ne Top Show (Mori molla me Sherbet)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Pastrueset drejtojne publikun gabimisht
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Ciftelite te ftuar
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Voice 3 (Kendon Elton Deda)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Kioskat e Gjinit (me fshataret e permbytjes)
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Polici tek e Diell me motrat Vjollca
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Editoriali Kol Frakusha Grabitqari dhe Eneda me Salsanon
31/12/2011 00:00
Pa Semafor, 31/12/2011 – Voice 4 (Kendon Sidrit Bejleri)
31/12/2011 00:00