Pasdite ne TCH, Sa kushton nje dasem, 1 Qershor 2018, Pjesa 3
02/06/2018 17:11
Pasdite ne TCH, Sit e organizojme nje dasem per perkryer pa shume shpenzime, 1 Qershor 2018, Pjesa 4
02/06/2018 17:11
Pasdite ne TCH, Ervin & Gladiola Bejleri rrefejne bashkejetesen & aktrimin, 31 Maj 2018, Pjesa 1
01/06/2018 17:19
Pasdite ne TCH, Ola dhe Ervini te ndare mes teatrit dhe filmit, 31 Maj 2018, Pjesa 2
01/06/2018 17:19
Pasdite ne TCH, Jonila Godole: Jeta ime mes Shqiperise dhe Gjermanise, 31 Maj 2018, Pjesa 3
01/06/2018 17:19
Pasdite ne TCH, Mural Fest shnderron Tiranen ne nje shperthim ngjyrash, 31 Maj 2018, Pjesa 4
01/06/2018 17:18
Pasdite ne TCH, Pyetesori I shperndare ne shkolla, aktiviteti seksual, 30 Maj 2018, Pjesa 1
31/05/2018 16:57
Pasdite ne TCH, Kur duhet te informojme adoleshentet mbi seksin, 30 Maj 2018, Pjesa 2
31/05/2018 16:57
Pasdite ne TCH, Rosela Gjylbegu dy dashurite e mia, Shkodra dhe muzika, 30 Maj 2018, Pjesa 3
31/05/2018 16:57
Pasdite ne TCH, Rosela Gjylbegu, punen e saj ne Kuvendin e Shqiperise, 30 Maj 2018, Pjesa 4
31/05/2018 16:56
Pasdite ne TCH, Klajdi dhe Aurora Ymeri cift ne jete dhe ne profesion, 29 Maj 2018, Pjesa 1
30/05/2018 16:20
Pasdite ne TCH, Festivali nderkombetar i teatrit te kukullave, 29 Maj 2018, Pjesa 2
30/05/2018 16:19
Pasdite ne TCH, Delinda Zhupa, tashme ne rolin e mesueses, 29 Maj 2018, Pjesa 3
30/05/2018 16:19
Pasdite ne TCH, Atalanta Kercyku, Miss Ballkani qe punon si arkitekte, 29 Maj 2018, Pjesa 4
30/05/2018 16:18
Pasdite ne TCH, Cilat jane komplekset e shqiptareve, 28 Maj 2018, Pjesa 1
29/05/2018 16:08
Pasdite ne TCH, Shqiptaret te paret per nivelin e mosbesimit, 28 Maj 2018, Pjesa 2
29/05/2018 16:07
Pasdite ne TCH, Marin dhe Dorina Orhanasi, historia jone e dashurise, 28 Maj 2018, Pjesa 3
29/05/2018 16:07
Pasdite ne TCH, Marin Orhanasi: Ja si erdhi ne jete djali im I dyte, 28 Maj 2018, Pjesa 4
29/05/2018 16:06
Pasdite ne TCH, Rovena Dilo dhe Elton Merja miq dhe bashkepunetore, 25 Maj 2018, Pjesa 1
26/05/2018 17:08
Pasdite ne TCH, Produksioni i ri qe ribashkon Rovenen me Eltionin, 25 Maj 2018, Pjesa 2
26/05/2018 17:08
Pasdite ne TCH, Altinbas me oferta te shumta per te dytin vit radhazi, 25 Maj 2018, Pjesa 3
26/05/2018 17:07
Pasdite ne TCH, Ushqimi tradicional shqiptar me i preferuari per turistet, 25 Maj 2018, Pjesa 4
26/05/2018 17:07
Pasdite ne TCH, Zef Deda, ne skene qe femije, 24 Maj 2018, Pjesa 1
25/05/2018 14:17
Pasdite ne TCH, Zef Deda, i dashuruar gjithmone me Rozen, 24 Maj 2018, Pjesa 2
25/05/2018 14:17
Pasdite ne TCH, A po plaket Shqiperia, 24 Maj 2018, Pjesa 3
25/05/2018 14:16
Pasdite ne TCH, Pasojat qe vijne nga plakja e popullsise, 24 Maj 2018, Pjesa 4
25/05/2018 14:16
Pasdite ne TCH, Myfarete Laze, kengetarja me zerine e ngrohte dhe te fuqishem, 23 Maj 2018, Pjesa 1
24/05/2018 13:06
Pasdite ne TCH, Myfarete Laze, ndoshta serish ne nje festival te madh, 23 Maj 2018, Pjesa 2
24/05/2018 13:06
Pasdite ne TCH, Tomorr Kokona, ne ndihme te femijeve per ne skena boterore, 23 Maj 2018, Pjesa 3
24/05/2018 13:06
Pasdite ne TCH, Rendesia e ujit te filtruar & te sigurte, per lekure te bukur, 23 Maj 2018, Pjesa 4
24/05/2018 13:00