Pasdite ne TCH, Dhurata Lazo, jeta ime ne Gjermani si pianiste, 13 Qershor 2018, Pjesa 3
14/06/2018 13:52
Pasdite ne TCH, Kafe ne vere, si ta perdorim, 13 Qershor 2018, Pjesa 4
14/06/2018 13:52
Pasdite ne TCH, Brunilda Zllami, si nisa te shkruaj romane qe ne adoleshence, 12 Qershor 2018, Pjesa 1
13/06/2018 12:37
Pasdite ne TCH, Brunilda Zllami: Jeta ime mes neurologjise dhe letersise, 12 Qershor 2018, Pjesa 2
13/06/2018 12:36
Pasdite ne TCH, Matura, sot dhe dje, 12 Qershor 2018, Pjesa 3
13/06/2018 12:35
Pasdite ne TCH, Cmendurite e cdo kohe qe kane shoqeruar mbremjet e matures, 12 Qershor 2018, Pjesa 4
13/06/2018 12:35
Pasdite ne TCH, Marjana dhe Arber Hajdari, marredhenia jone e ngushte, 11 Qershor 2018, Pjesa 1
12/06/2018 13:56
Pasdite ne TCH, Arber Hajdari, si lindi deshira per bamiresi, 11 Qershor 2018, Pjesa 2
12/06/2018 13:56
Pasdite ne TCH, Saga napoletane me ne fund e plote ne gjuhen shqipe, 11 Qershor 2018, Pjesa 3
12/06/2018 13:56
Pasdite ne TCH, Iris Bajo: Si te negociosh per pagen ideale, 11 Qershor 2018, Pjesa 4
12/06/2018 13:55
Pasdite ne TCH, Arben Dervishi, jeta ime si emigrant ne Amerike, 8 Qershor 2018, Pjesa 3
09/06/2018 16:36
Pasdite ne TCH, Per Portokalline e kam lene Ameriken disa here, 8 Qershor 2018, Pjesa 4
09/06/2018 16:35
Pasdite ne TCH, Erjona Rusi dhe Suela Bako kunata dhe mikesha, 7 Qershor 2018, Pjesa 1
08/06/2018 13:10
Pasdite ne TCH, Marredhenia mes kunatave, mike apo rivale, 7 Qershor 2018, Pjesa 2
08/06/2018 13:10
Pasdite ne TCH, Shqiperia, ku te pushojme kete vere, 7 Qershor 2018, Pjesa 3
08/06/2018 13:09
Pasdite ne TCH, Destinacionet “must” per kete vere, 7 Qershor 2018, Pjesa 4
08/06/2018 13:09
Pasdite ne TCH, Blerjet online, a jane te sigurta, 6 Qershor 2018, Pjesa 1
07/06/2018 12:51
Pasdite ne TCH, Si te mbrohemi nga krimi kibernetik, 6 Qershor 2018, Pjesa 2
07/06/2018 12:50
Pasdite ne TCH, Arinda Gjoni, “ Kce moj cike” kompozimi me i ri, 6 Qershor 2018, Pjesa 3
07/06/2018 12:50
Pasdite ne TCH, Vajzat e teknologjise, 6 Qershor 2018, Pjesa 4
07/06/2018 12:49
Pasdite ne TCH, Pagjumesia, cilet jane shkaktaret, 5 Qershor 2018, Pjesa 1
06/06/2018 13:48
Pasdite ne TCH, Pagjumesia dhe pasojat ne shendetin tone, 5 Qershor 2018, Pjesa 2
06/06/2018 13:48
Pasdite ne TCH, Eva Golemi: Nje nene e perkushtuar & rigoroze, 5 Qershor 2018, Pjesa 3
06/06/2018 13:48
Pasdite ne TCH, Laura Llozi, konservatori I Vjenes & ndikimi I prinderve, 5 Qershor 2018, Pjesa 4
06/06/2018 13:47
Pasdite ne TCH, Vajzat qe lane Tiranen per Prishtinen, 4 Qershor 2018, Pjesa 1
05/06/2018 13:51
Pasdite ne TCH, Anet positive & negative te te jetuarit ne Prishtine, 4 Qershor 2018, Pjesa 2
05/06/2018 13:50
Pasdite ne TCH, Bashkim Hoxha sjell “Tag”, 4 Qershor 2018, Pjesa 3
05/06/2018 13:49
Pasdite ne TCH, Nje komedi per rrjetet sociale nga Bashkim Hoxha, 4 Qershor 2018, Pjesa 4
05/06/2018 13:48
Pasdite ne TCH, Laxarela, enderroja te behesha spikere lajmesh, 1 Qershor 2018, Pjesa 1
02/06/2018 17:12
Pasdite ne TCH, Muzika dhe Korca dashurite e mia te medha, 1 Qershor 2018, Pjesa 2
02/06/2018 17:11