Në Shtëpinë Tonë/ Llojet e akneve dhe si mund t’i trajtojmë ato
17/10/2019 16:42
Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 17 Tetor 2019, Pjesa 1
17/10/2019 15:01
Destinacionet e vjeshtës në Shqipëri – Në Shtëpinë Tonë, 17 Tetor 2019, Pjesa 2
17/10/2019 15:00
Biokozmetika – Aknet – Në Shtëpinë Tonë, 17 Tetor 2019, Pjesa 3
17/10/2019 15:00
Infeksionet – Në Shtëpinë Tonë, 17 Tetor 2019, Pjesa 4
17/10/2019 15:00
Kampionati Kombëtar i Bodybuilding – Në Shtëpinë Tonë, 17 Tetor 2019, Pjesa 5
17/10/2019 15:00
Në Shtëpinë Tonë/ Trajtimi i virozave stinore
17/10/2019 14:25
Qepa – Në Shtëpinë Tonë, 16 Tetor 2019, Pjesa 1
16/10/2019 15:03
I ftuar Vip – Denis Dyrnjaja – Në Shtëpinë Tonë, 16 Tetor 2019, Pjesa 2
16/10/2019 15:02
Aksesorë për fëmijë – Në Shtëpinë Tonë, 16 Tetor 2019, Pjesa 3
16/10/2019 15:01
Punime në argjilë dhe akrilik – Në Shtëpinë Tonë, 16 Tetor 2019, Pjesa 4
16/10/2019 15:00
Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 15 Tetor 2019, Pjesa 1
15/10/2019 15:03
Dhembjet e kurrizit dhe shpatullës – Në Shtëpinë Tonë, 15 Tetor 2019, Pjesa 2
15/10/2019 15:03
Në Shtëpinë Tonë, 15 Tetor 2019, Pjesa 3
15/10/2019 15:02
TiLux – Në Shtëpinë Tonë, 15 Tetor 2019, Pjesa 4
15/10/2019 15:01
Karkaleci – Në Shtëpinë Tonë, 14 Tetor 2019, Pjesa 1
14/10/2019 15:03
Alergjitë te fëmijët – Në Shtëpinë Tonë, 14 Tetor 2019, Pjesa 2
14/10/2019 15:02
I ftuar VIP – Agron Tufa – Në Shtëpinë Tonë, 14 Tetor 2019, Pjesa 3
14/10/2019 15:01
Vitamina D – Në Shtëpinë Tonë, 14 Tetor 2019, Pjesa 4
14/10/2019 15:00
Në Shtëpinë Tonë/ Alergjitë ushqimore dhe ajrore tek fëmijët
14/10/2019 14:39
Në Shtëpinë Tonë/ Tufa: Shtëpia ime një “punishte e vërtet”
14/10/2019 14:37
Humbësi fitues – Në Shtëpinë Tonë, 11 Tetor 2019, Pjesa 1
11/10/2019 15:04
Në Shtëpinë Tonë, 11 Tetor 2019, Pjesa 2
11/10/2019 15:03
Në Shtëpinë Tonë, 11 Tetor 2019, Pjesa 3
11/10/2019 15:02
Fundjava Jonë – Në Shtëpinë Tonë, 11 Tetor 2019, Pjesa 4
11/10/2019 15:01
Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 10 Tetor 2019, Pjesa 1
10/10/2019 15:05
Të ftuar VIP – Në Shtëpinë Tonë, 10 Tetor 2019, Pjesa 2
10/10/2019 15:04
Depresioni tek adoleshentët – Në Shtëpinë Tonë, 10 Tetor 2019, Pjesa 3
10/10/2019 15:03
Piktorët – Në Shtëpinë Tonë, 10 Tetor 2019, Pjesa 4
10/10/2019 15:02
Kafshët shtëpiake – Macet Russian Blue – Në Shtëpinë Tonë, 10 Tetor 2019, Pjesa 5
10/10/2019 15:01