Kadare vjen te lexuesi me “Kur sunduesit grinden”
16/11/2018 15:35
“Ju flet radio…”. Transmetimet radiofonike në Shqipëri
16/11/2018 12:47
Sa lexohet në Durrës? Qytetarët: teknologjia na largoi nga libri
16/11/2018 12:38
Shiten perlat e Maria Antonetës për një shifër të çmendur
15/11/2018 09:30
Shitet diamanti i rrallë. 50.3 milionë $ për gurin e çmuar rozë
14/11/2018 14:10
Dashuria për librin. Përpjekjet për të tërhequr lexuesin
14/11/2018 12:19
“Zhizel”, dialog dashurie. Baleti, 30 vite ne skenën shqiptare
12/11/2018 15:35
Takimi “Kadri Roshi”, trupat teatrore mblidhen në Gjirokastër
11/11/2018 15:33
Çmimet e TIFF/ “Irina” fiton “Bufin e Artë”, një film rumun shkon për Oscar
10/11/2018 18:44
Baleti “Zhizel”, Shfaqja në Arturbina
08/11/2018 15:07
Një histori shqiptarë nën sytë e një regjisori belg
05/11/2018 15:57
Vitrina e Librit, 04 Nëntor 2018
04/11/2018 22:01
“E pacensuruara” ngjitet në skenën e “Aleksandër Moisiut”
04/11/2018 14:10
Muaji i Xhanfize Kekos, shfaqen tre filma nga Danish Film Institute
03/11/2018 17:12
Tedi Papavrami rikthehet në Tiranë
03/11/2018 15:42
Estrada e Shkodrës, 60 vite; Festa me “Humor me shkollë të mesme”
02/11/2018 15:41
“I Maskuari” ngjitet në skenë
31/10/2018 23:47
Zbulohet fragmenti i një anijeje 400-vjeçare
31/10/2018 12:16
“Mozart” mbledh instrumentistët shqiptarë më të njohur në botë
29/10/2018 16:52
“String art” në Shqipëri. Motër e vëlla, punime me gozhdë të vogla dhe fije me ngjyra
28/10/2018 20:49
“Skënderbeu, At i Kombit”
27/10/2018 21:48
790 këngë ruse; Militiadh Bode i përkthen dhe i sjell në një libër
27/10/2018 13:13
“Terrori” në Tiranë. Shfaqet drama filozofike që përfshin edhe publikun
26/10/2018 20:24
“Hell’s Kitchen” vjen sonte në Top Channel me natën e dytë
26/10/2018 12:08
“At Sergi” ngjitet në skenë
25/10/2018 15:34
Rossini e Moxart në Tiranë, në një vit jubilar
24/10/2018 15:41
Përvjetori i Fishtës, kërkohet restaurimi i shtëpisë monument kulture
23/10/2018 21:16
Koleksioni i librave të rrallë
23/10/2018 15:47
Exclusive, “Demonët e Kuq” të Kadaresë, vjersha reaksionare që tronditi Enver Hoxhën
20/10/2018 13:16
Kantautori Shpat Deda, koncert në Kalanë e Gjirokastrës
20/10/2018 12:34