“Arti në Katedër”, prezantohen në Fier ekspozita e mësuesve
07/04/2019 16:12
Wake Up/ “Dashuritë e virgjëreshës Madalenë” këtë fundjavë në Teatrin Eksperimental
05/04/2019 14:23
Ekspozitë me dallëndyshe
04/04/2019 20:10
Dita e librit! Edhe në kohën e teknologjisë, bibliotekat nuk zbrazen
03/04/2019 15:29
“Urimet më të mira”
02/04/2019 20:02
Fëmijët e kromit në Bienale. Driant Zeneli përzgjidhet të përfaqësojë Shqipërinë
01/04/2019 20:39
“Kubisti shqiptar”, Exclusive sjell një dokumentar për artistin Ksenofon Dilo
31/03/2019 14:52
“Mbretëresha e Bukurisë”, premierë në teatrin “Migjeni” të Shkodrës
30/03/2019 18:11
Kritika vlerëson Myshketën për interpretimin në Operan e Strasburgut
24/03/2019 15:57
Kapexhiu, Nder i Kombit; Vlerësimi nga Presidenti për 75-vjetorin e lindjes
22/03/2019 23:03
“Masakra e Tivarit”, ribotimi sjell dëshmi dhe fakte të reja
22/03/2019 10:13
As mik, as armik. Ekspozita për përvjetorin e sulmit të NATO
21/03/2019 15:43
Gati busti i Skënderbeut që do vendoset në Budapest; Në studion e skulptorit Agim Rada
20/03/2019 20:29
Përgjithmonë kanavacë. Ekspozita e piktorit Ardian Devolli
19/03/2019 15:58
Wake Up/ Artisti i pazakontë që pikturon me gishta
19/03/2019 13:57
Kineasti i 50 filmave, në Tiranë për filmin e ri për shqiptarët
18/03/2019 20:49
Wake Up/ “Kopraci” 93-vjeçar, më i moshuari në historinë e teatrit shqiptar
18/03/2019 12:38
Premiera e “La Boheme”, produksion i TKOB, në sallën e Pallatit të Kongreseve
17/03/2019 20:58
“Bylisi” në rikonstruksion, Teatri i Fierit me pamje të re në Prill
17/03/2019 13:42
“Hapësira, forma dhe ngjyra”. Ekspozita me piktura e Enton Panaritit
15/03/2019 15:49
Ekspozita e princ Vidit
15/03/2019 15:04
Komedia që shkon për dreq; Rivihet në skenën e ArTurbina
14/03/2019 15:52
Koncerti i Ditës së Verës, në Teatrin “Skampa” në Elbasan
14/03/2019 09:37
Gjurmët e komunizmit në Tiranë, ekspozitë që tregon 30 vite histori
12/03/2019 20:58
Mjeshtri i fustanellave në Dukat të Vlorës
09/03/2019 13:34
Kur sigurimi merrej me shkencë; Si u përndoqën intelektualët shqiptarë
07/03/2019 21:02
Wake Up/ “La Boheme” në këndvështrimin e regjisores Ada Gurra
07/03/2019 12:24
Wake Up/ Poezia e Pasolinit vjen në shqip në librin “Mish dhe qiell”
05/03/2019 12:47
Piktori i hiperrealizmit. Krijimet pothuajse të vërteta të Gëzim Metës
04/03/2019 15:46
Wake Up/”Antigona” drama që i flet mbretit që do timon
04/03/2019 11:09