Ekskluzive: Megi Pojani dhe Fjoralba Ponari performojnë në Jeho | 12 Prill 2020
12/04/2020 17:55
Jeho | Ja si shkoi java e dytë me artistët më të mirë në karantinë | 5 Prill 2020
05/04/2020 18:05
Jeho në karantinë| 29 Mars 2020
29/03/2020 19:01
E izoluar! Megi Pojani zbulon si po e kalon kohën në karantinë, Jeho| 28 Mars 2020
29/03/2020 18:35
Jeho: Min3-Nina mir, 22 Mars 2020
22/03/2020 19:29
Jeho |Episodi i 7 (pa publik)| 5 Artistët që performuan në skenën bosh, 22Mars 2020
22/03/2020 19:29
Jeho: Castro-Hermano, 22 Mars 2020
22/03/2020 19:29
Jeho: Diamantina-Bulls eye, 22 Mars 2020
22/03/2020 19:29
Jeho: Eriselda-Babe, 22 Mars 2020
22/03/2020 19:28
Jeho: Rod-I know, 22 Mars 2020
22/03/2020 19:25
Jeho | Artistët e episodit të 6-të të festivalit të muzikës moderne shqiptare | 15 Mars 2020
15/03/2020 19:24
Jeho: Shonak-Kujtimet, 15 Mars 2020
15/03/2020 19:15
Jeho: Rocky-Killmen Boys, 15 Mars 2020
15/03/2020 19:06
Jeho: Jonis-Bomba, 15 Mars 2020
15/03/2020 18:51
Jeho: Uendi-Han’ e Re, 15 Mars 2020
15/03/2020 18:47
“Jeho” | Episodi i pestë i festivalit muzikor | 8 Mars 2020
08/03/2020 19:44
Megi Pojani në Jeho: Ja këngët që krijoja e vogël me motrën “E Diell”, 8 Mars 2020
08/03/2020 19:44
Megi Pojani në Jeho: Dua të kem dosje kriminale në polici “E Diell”, 8 Mars 2020
08/03/2020 19:43
Jeho: Ani – Unë dhe ti,8 Mars 2020
08/03/2020 19:42
Jeho: Kamali-Asnjo,8 Mars 2020
08/03/2020 19:42
Jeho: White B-Pare,8 Mars 2020
08/03/2020 19:41
Jeho: Irma-Frymën ma merr,8 Mars 2020
08/03/2020 19:41
Jeho: Big Enzo- Flake,8 Mars 2020
08/03/2020 19:40
Jeho episodi i katërt i festivalit muzikor, 1 Mars 2020
01/03/2020 19:23
Jeho:Stivi-Labirint,1 Mars 2020
01/03/2020 19:23
Jeho:Gentto’H- Shut Up,1 Mars 2020
01/03/2020 19:23
Jeho:Frenki Sama-Cash Man,1 Mars 2020
01/03/2020 19:23
Jeho:Andi Stafuka- Shpirti Dehet,1 Mars 2020
01/03/2020 19:23
Jeho: Alisa-Shivers,1 Mars 2020
01/03/2020 19:01
“Jeho” 5 artistet e episodit të 3 të festivalit muzikor , 23 Shkurt 2020
23/02/2020 19:26