Hell’s Kitchen- Egot e drejtuesve, konflikt i brendshëm të skuadrat
09/11/2018 22:09
Hell’s Kitchen – Oligerti i lider, nuk ju ka pëlqyer djemve, s’pranojnë urdhrat
09/11/2018 22:07
Hell’s Kitchen – Vajzat shijojnë një mëngjes me “5 yje” të përgatitur nga djemtë
09/11/2018 21:44
Hell’s Kitchen, të premten, ora 21:00, në Top Channel
08/11/2018 14:29
Hell’s Kitchen, Episodi 3, 2 Nëntor 2018, Pjesa 1
03/11/2018 12:04
Hell’s Kitchen, Episodi 3, 2 Nëntor 2018, Pjesa 2
03/11/2018 12:03
Hell’s Kitchen, Episodi 3, 2 Nëntor 2018, Pjesa 3
03/11/2018 12:02
Hell’s Kitchen, Episodi 3, 2 Nëntor 2018, Pjesa 4
03/11/2018 12:01
Hell’s Kitchen/ Sot konkurrentja që largohet nga kuzhina është Ani
02/11/2018 22:46
Hell’s Kitchen/ Një natë e vështirë për Elvanën, përfundon në lot
02/11/2018 22:41
Hell’s Kitchen/ Tensioni arrin kulmin në kuzhinë!
02/11/2018 22:37
Hell’s Kitchen/ Shef Renato refuzon të kalojë në restorant pjatat e djemve
02/11/2018 22:37
Hell’s Kitchen/ Panik te vajzat, Limone gjakoset, përplaset me cepin e sobës
02/11/2018 22:16
Hell’s Kitchen/ Recetat me bretkosa, shef Renato ka refuzuar ta përfundojë ushqimin
02/11/2018 21:46
Hell’s Kitchen/ Erioni e tepron me fjalorin ndaj shef Renatos
02/11/2018 21:29
Hell’s Kitchen/ Debatet mes Erionit dhe shef Renatos vijojnë…
02/11/2018 21:28
Hell’s Kitchen, sonte, ora 21:00, në Top Channel
01/11/2018 09:24
Hell’s Kitchen, Episodi 2, Pjesa 1, 26 Tetor 2018
26/10/2018 23:33
Hell’s Kitchen, Episodi 2, Pjesa 2, 26 Tetor 2018
26/10/2018 23:32
Hell’s Kitchen, Episodi 2, Pjesa 3, 26 Tetor 2018
26/10/2018 23:31
Hell’s Kitchen, Episodi 2, Pjesa 4, 26 Tetor 2018
26/10/2018 23:30
“Hell’s Kitchen” – Eliminimi i Klaidit, përloti mamanë e tij
26/10/2018 22:47
“Hell’s Kitchen” – Levreku i papjekur, pjata e Elvanës thyhet në dysheme
26/10/2018 22:29
“Hell’s Kitchen” – Një qime prek limitet e shef Renatos
26/10/2018 22:23
“Hell’s Kitchen” – Vajzat argëtohen duke luajtur golf, djemtë vuajnë në pulari!
26/10/2018 22:08
“Hell’s Kitchen” – Sileoni nuk pranon drejtuesin dhe nervozon Erionin, që duket i tensionuar
26/10/2018 21:39
“Hell’s Kitchen” – Djemtë s’po ja dalin me përgatitjen e brumit dhe shef Renato ja hedh poshtë
26/10/2018 21:21
“Hell’s Kitchen” – Konkurrentët zgjohen në mënyrë të beftë në 05:00 të mëngjesit
26/10/2018 21:16
Hell’s Kitchen, sonte ora 21:00, në Top Channel
26/10/2018 13:45
“Hell’s Kitchen”, episodi i dytë, të premten në orën 21:00
23/10/2018 17:07