Hell’s Kitchen 2 – Vajzat nuk i lënë të qetë djemtë teksa pastrojnë të gjithë peshkun e restorantit
13/12/2019 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Qime në pjatë?! Më keq akoma, hala peshku në pjatën e një fëmije
13/12/2019 23:15
Hell’s Kitchen Albania – Sezoni 2, Episodi 8, 6 Dhjetor 2019 – Reality Show
06/12/2019 23:16
Hell’s Kitchen 2 – Shef Renato qorton përsëri Sokolin. Si do të reagojë ai këtë herë?
06/12/2019 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Largohet shef Renato! Në HK vjen shef Alsi Sinanaj
06/12/2019 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Ledjoni preket kur shef Alsi e pyet për nënën, pa e ditur që ajo nuk jeton më
06/12/2019 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Djemtë puthin “bukuroshen e fjetur”. Cila puthje do ta zgjojë atë?
06/12/2019 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Françesko pendohet që debatoi me shef Alsin kur mëson se kush është ai
06/12/2019 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Enkelejda Ferrollari e Viktoria Naço në Hell’s Kitchen për sfidën e kalorive
06/12/2019 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Konkurrentët bëjnë “jetë nate”
06/12/2019 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Shef Alsi fshin lotët e Kristinës
06/12/2019 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Alsi Sinanaj tregon eksperiencën e tij si shefi personal i Cristiano Ronaldos
06/12/2019 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Konkurrentët gatuajnë nën presionin e dy djajve në kuzhinë
06/12/2019 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Pjatat e Albinës fluturojnë në kuzhinë. Puna e saj si lidere po dështon
06/12/2019 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Rezarti vendos paruke dhe lyen buzet për tu përshtatur me vajzat
06/12/2019 23:15
Largohet Renato Mekolli! Nesër, në Hell’s Kitchen do të jetë një tjetër shef nga Athina
05/12/2019 12:14
Hell’s Kitchen Albania – Sezoni 2, Episodi 7, 22 Nëntor 2019 – Reality Show
22/11/2019 23:16
Hell’s Kitchen 2 – Rezarti refuzon të futet në kuzhinë. Françesko e merr në krahë me pahir
22/11/2019 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Shef Renato surprizon përsëri. Një mesazh për Françeskon
22/11/2019 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Rezarti dhe shef Renato bien dakord për të sabotuar djemtë!
22/11/2019 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Marsela përfiton nga respekti e dobësia që tregon Selmani ndaj vajzave
22/11/2019 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Gabim pas gabimi! Të bërtitura mes shefit dhe Ledjonit për petullat e tij
22/11/2019 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Pjatat e Ledjonit përfundojnë në tokë! Përsëri diçka e palarë
22/11/2019 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Ledjoni thotë se ka pasion aktrimin. Shefi e nxjerr jashtë kuzhinës
22/11/2019 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Restoranti u hap, por tiganët kanë fluturuar në të katërta anët
22/11/2019 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Kristina e Françesko si personazhet e Hotel Transylvania për të pritur fëmijët
22/11/2019 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Përveç pastrimit, humbësit duhet të durojnë fjalët e Marselës që nuk i lë të qetë
22/11/2019 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Fëmijët kanë disa kërkesa për shef Renaton
22/11/2019 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Ndërkohë që Rezarti saboton djemtë, në skuadrën e kuqe tensioni arrin kulmin
22/11/2019 23:15
Hell’s Kitchen Albania – Sezoni 2, Episodi 6, 15 Nëntor 2019 – Reality Show
15/11/2019 23:16