Ftese ne 5, West Side family, na flasin për klipin më të ri “E imja”, 15 Tetor 2018, Pjesa 2
16/10/2018 14:03
Ftese ne 5, Sfida e Hekuranit, i verbëri me dy diploma që nuk gjen dot punë, 15 Tetor 2018, Pjesa 3
16/10/2018 14:03
Ftese ne 5, Klea Huta & Artan Korenica: ja detajet nga “Vip Club”, 12 Tetor 2018, Pjesa 1
13/10/2018 19:15
Ftese ne 5, Lezhianët, populli më pijedashës i Shqipërisë, 12 Tetor 2018, Pjesa 2
13/10/2018 19:14
Ftese ne 5, Lezhianët, populli më pijedashës i Shqipërisë, 12 Tetor 2018, Pjesa 3
13/10/2018 19:14
Ftese ne 5, “Andrra”, bota e vajzave midis tradicionales & modernes, 11 Tetor 2018, Pjesa 1
12/10/2018 12:26
Ftese ne 5, Xhorda Dervishi, vajza që mbron të drejtat e vajzave në OKB, 11 Tetor 2018, Pjesa 2
12/10/2018 12:25
Ftese ne 5, Parada e Krenarisë në Kosovë dhe puthja e Xheni Karaj, 11 Tetor 2018, Pjesa 3
12/10/2018 12:24
Ftese ne 5, Mjekja estete Lida Hoxha, 10 Tetor 2018, Pjesa 1
11/10/2018 12:34
Ftese ne 5, Angazhimi i vajzave, përkujdesi cilësor ndaj vetes, 10 Tetor 2018, Pjesa 2
11/10/2018 12:34
Ftese ne 5, Angazhimi i vajzave, përkujdesi cilësor ndaj vetes, 10 Tetor 2018, Pjesa 3
11/10/2018 12:33
Ftese ne 5, Ekspozimi ndaj produkteve për pastrimin e shtëpisë, 9 Tetor 2018, Pjesa 1
10/10/2018 13:21
Ftese ne 5, Jurgeni, rrugëtimi i tij nga bullizmi, 9 Tetor 2018, Pjesa 2
10/10/2018 13:21
Ftese ne 5, Kozeta, studentja e mjekësisë, jeton me pasionin për të qëndisur, 9 Tetor 2018, Pjesa 3
10/10/2018 13:21
Ftese ne 5, 90 vjetori i Mbretërisë shqiptare, 8 Tetor 2018, Pjesa 2
09/10/2018 15:23
Ftese ne 5, Esiona Konomi & Armand Bajrami, një bast për Dashurinë, 8 Tetor 2018, Pjesa 3
09/10/2018 15:22
Ftese ne 5, Historia e Anës. Një ish-mësuese që jeton në fshat, 5 Tetor 2018, Pjesa 1
06/10/2018 15:21
Ftese ne 5, Historia e Anës. Një ish-mësuese që jeton në fshat, 5 Tetor 2018, Pjesa 2
06/10/2018 15:20
Ftese ne 5, Artet Marciale & ndikimi i tyre në produktivitetin e fëmijëve, 5 Tetor 2018, Pjesa 3
06/10/2018 15:20
Ftese ne 5, Suada Sherifi: “Ndihem një perëndeshë sa herë vajza më thërret mami”, 4 Tetor 2018, Pjesa 1
05/10/2018 12:50
Ftese ne 5, Dita Ndërkombëtare e kafshëve, 4 Tetor 2018, Pjesa 2
05/10/2018 12:50
Ftese ne 5, Dita Ndërkombëtare e kafshëve, 4 Tetor 2018, Pjesa 3
05/10/2018 12:49
Ftese ne 5, Maratona 2018, 3 Tetor 2018, Pjesa 1
04/10/2018 12:57
Ftese ne 5, Punë ka por s’ka profesionistë?!, 3 Tetor 2018, Pjesa 2
04/10/2018 12:56
Ftese ne 5, Pedagogë me tituj të rremë?, 3 Tetor 2018, Pjesa 3
04/10/2018 12:55
Ftese ne 5, Kampionia e bodybuilding për Zvicrën, Mimoza Butikofer, 2 Tetor 2018, Pjesa 1
03/10/2018 15:11
Ftese ne 5, Çifti Matina & Klatoni, na tregojnë programin ushqimor, 2 Tetor 2018, Pjesa 2
03/10/2018 15:11
Ftese ne 5, Eglent Bici dhe regjimi ushqimor, 2 Tetor 2018, Pjesa 3
03/10/2018 15:10
Ftese ne 5, “Soirée” së shpejti në Top Channel, 1 Tetor 2018, Pjesa 1
02/10/2018 14:20
Ftese ne 5, Art me frutat nga zonja Kadife, 1 Tetor 2018, Pjesa 2
02/10/2018 14:19