Hekurudha, në garë 10 kompani/ Do ndërtohet me 70 mln euro linja, Tiranë-Rinas-Durrës
05/11/2019 15:24
Investimet ulen me 40 milionë euro/ Më pak para për ushtrinë, arsimin dhe shëndetësinë
05/11/2019 15:20
Anulohet shitja e Syrit të Kaltër/ Në ankand për 170 mijë lekë del parku i Drilonit
31/10/2019 15:22
Financat, borxhet e prapambetura kanë shkuar në 340 mln euro
29/10/2019 15:25
Pa faturë, ndiqesh penalisht/ Ndryshimet e reja ligjore në paketën fiskale
28/10/2019 15:32
Protestë kundër HEC në Mirditë, banorët kërkojnë që mos dëmtohen ambjenti
28/10/2019 15:30
Qeveria pezullon tenderat e mëdhenj/Urdhri për institucionet publike: të ndalojnë ato me më shumë se 12 mln
27/10/2019 19:42
Biznesi dhe dy ditë kohë/ Duhet të hapin llogari bankare për të punuar
26/10/2019 15:42
Qiratë, çdo vit 50 euro rritje/ Në Tiranë shtëpitë gjithmonë e më të shtrenjta
26/10/2019 15:14
Pallatet e reja, 10 vite sigurim/ Pagesa 0,1% e vlerës duhet bërë nga ndërtuesit
26/10/2019 15:10
Financave i mungojnë 82 mln euro/ Të ardhurat, 2.2% mosrealizimi i buxhetit në 9 muaj
25/10/2019 19:35
Nuk jepet shpërblimi për bebet, prej qershorit 293 milionë lekë të pashpërndara
24/10/2019 16:15
Shpërblimi për pensionistët/ Qeveria mund të ndryshojë buxhetin për të gjetur paratë
24/10/2019 15:53
Banka OTP me degë të re/ Përurohet njësia në zonën e ish-Bllokut në Tiranë
24/10/2019 15:33
“JO” Shqipërisë, me kosto ekonomike/ Pasojat; zhgënjim, rënie investimesh, ulje e vlerësimeve
19/10/2019 15:05
Eksportet shqiptare në rënie/ Goditja më e madhe për tekstilet dhe këpucët
18/10/2019 15:44
Borxhet e kompanive publike/ 300 milionë euro shtetit, Xhepa: Problem shpenzimet
17/10/2019 12:42
Një miliardë euro borxh shtetit/ Lista me 11 kompanitë borxhlie ndaj buxhetit të shtetit
15/10/2019 19:55
Sigurimi 10 vjeçar i ndërtesave të reja/ Ndërtuesit në parim dakord
12/10/2019 16:03
KLSH: Borxhet e prapambetura, shqetësim për financat e shtetit
11/10/2019 15:44
Banka Botërore për Shqipërinë: Ritmi i rritjes ekonomike parashikohet të ngadalësohet në 2.9 përqind në 2019-n
08/10/2019 15:47
Korporata e investimeve/ Projekti miratohet nga komisionet në Kuvend
08/10/2019 15:41
Energjia nga panelet diellore/ Nënshkruhet kontrata e parë me OSHEE për shkëmbim energjie
04/10/2019 16:12
Tatimet, më pak para të mbledhura/ Në korrik dhe gusht shifrat më të ulta të TVSH
19/09/2019 16:42
Qytetarët kërkojnë faturat/ Fushatat kanë dhënë efekt më shumë në Tiranë
19/09/2019 15:27
Fasonët shesin më pak, shkak rënia e euros dhe mungesa e punëtorëve
18/09/2019 15:18
Turizëm nafte, jahtet luksoze blejnë lirë në portin e Durrësit
16/09/2019 15:31
Korporata e investimeve/ Deputetët shpjegojnë se si do funksionojë
16/09/2019 15:31
Brukseli miraton korporatën/ Ndryshimi i projektligjit të qeverisë: Në linjë me kuadrin ligjor të BE
15/09/2019 15:11
Koncesionet, dokumenti i KLSH/ Letra për qeverinë: Shteti do të paguajë 10 mln euro interesa fiktive për dy rrugët
15/09/2019 15:04