Koncesionet, ligji po zvarritet. U hartua me urgjencë, por s’po kalon në Kuvend
20/05/2019 15:23
Biznesi: Ndalni krizën politike/ Dëmi te turizmi, por po rrezikohet edhe fasoneria
20/05/2019 15:13
TEC-i i Vlorës me koncesion. Ofertat për ta rivënë në punë impiantin 130 milionë dollarë
19/05/2019 15:40
Ngadalësimi i ekonomisë evropiane po godet kompanitë shqiptare
18/05/2019 15:15
Nisma kundër mjedisit/ Kërkesa për uljen e taksës së plastikës nuk merr parasysh efektet
17/05/2019 15:34
Kredia për ekonominë në rritje. Përfaqësuesit e bankave: Biznesi u step dhe kërkon më pak para
15/05/2019 20:00
Investitorët do trajtohen njësoj
15/05/2019 15:24
Wake Up/ Pedagogu, Olti Rrumbullaku: Arsyet pse shqiptarët nuk besojnë bankat
14/05/2019 12:25
Energjia për biznesin, tarifat më të shtrenjta jo vetëm në rajon
12/05/2019 20:37
Të fundit për pagat. Vetëm 19% e prodhimit të brendshëm shkon për paga
10/05/2019 20:42
OSHEE ndalon importet/ KESh anullon tenderat për shitjen e energjisë, jashtë
10/05/2019 15:41
OSHEE me sytë nga qielli; Mungesa e reshjeve detyron kompaninë të blejë energjinë jashtë
08/05/2019 15:21
Aeroporti, rekord fitimesh/ Deklaron fitim pothuajse gjysmën e xhiros
08/05/2019 15:05
Investimet në energji. Qeveria do të vërë nën kontroll tre kompanitë publike për të kursyer para’
06/05/2019 20:55
FMN ul parashikimin: Hiqni përjashtimet fiskale
06/05/2019 15:42
Pronat, mbi 6 mijë dosje në gjykatë
06/05/2019 15:40
Importi i energjisë dëmton OSHEE/ Fatura e 4 muajve mbi 100 milionë euro
04/05/2019 15:23
Turizmi, 17 % më shumë: Në prill hynë 410 mijë persona në Shqipëri
03/05/2019 15:10
Të punësuar, 1.2 mln shqiptarë. Më pak se gjysma me pagë
03/05/2019 15:08
Shtohen “milionerët e vegjël”, 9.050 paga mbi 2 milionë lekë
02/05/2019 15:18
Euro uli kursimet e shqiptarëve. 16 miliardë lekë më pak nga normat e ulëta të interesit
01/05/2019 19:39
“1 Maji”, sindikatat heshtën; shqiptarët, punëtorët më pak të paguar
01/05/2019 15:06
Denoncimi i parave të pista. Shtohen denoncimet nga bankat, noterët dhe hipotekat
30/04/2019 20:35
Bankat japin më shumë kredi. Sinjal pozitiv për ekonominë
30/04/2019 15:22
Korporata e investimeve, pr.ligji në Parlament
30/04/2019 12:19
Barrierat tregtare ndaj Kosovës, Shqipëria renditet pas Serbisë e Bosnjës
29/04/2019 23:28
Bujqësisë i ulen kostot. Nis të ndjehet heqja e taksës për inputet bujqësore
28/04/2019 20:13
“Alo” e emigrantëve, e shtrenjtë. AKEP nxjerr të dhënat: Paguajnë 27 herë më shumë!
28/04/2019 19:47
Tatimet, kontroll 14 mijë bizneseve. Letra të personalizuara bareve e restoranteve
26/04/2019 19:50
Në 4 vite, 21 milionë turistë
25/04/2019 15:43