Episodi i plote: E Diell 23 qershor 2019, Entertainment Show
23/06/2019 18:30
“Universiteti Mesdhetar i Shqipërisë” – Zanafilla e së ardhmes “E Diell”, 23 qershor 2019
23/06/2019 18:06
Spitali Amerikan- Si të përmirësosh shikimin? “E Diell”, 23 qershor 2019
23/06/2019 18:05
Blind audition me Erjon Veliaj për Tiranën e të gjithë shqiptarëve “E Diell”, 23 qershor 2019
23/06/2019 18:05
Romir Zalla- Mbroj teatrin deri në fund, do mësoj të gatuaj për gruan “E Diell”, 23 qershor 2019
23/06/2019 18:05
“Anassa”- Këshilla praktike për mbrojtjen e lëkurës nga rrezet e diellit “E Diell”, 23 qershor 2019
23/06/2019 18:05
Lali dhe Luli pyetësor për gjatësinë e Romir Zallës “E Diell”, 23 qershor 2019
23/06/2019 18:05
“Future Home Real Estate” i gjen shtëpi Argjira Spancës “E Diell”, 23 qershor 2019
23/06/2019 18:04
“Sfida Idea”- Shpallen 5 fituesit më të suksesshëm të biznesit “E Diell”, 23 qershor 2019
23/06/2019 18:03
Fotografja Fjoralba Kryemadhi zgjedh “Adorions Palace” për fotosesion “E Diell”, 23 qershor 2019
23/06/2019 18:02
Anxhela Peristeri këndon “Pa mua” “E Diell”, 23 qershor 2019
23/06/2019 18:02
Anxhela Peristeri kolazh muzikor “E Diell”, 23 qershor 2019
23/06/2019 18:02
Lali dhe Luli pjesë e koncerteve të Anxhela Peristerit? “E Diell”, 23 qershor 2019
23/06/2019 18:01
Pjata VIP- “Midhje sote” për Anxhela Peristerin ” “E Diell”, 23 qershor 2019
23/06/2019 18:01
TV, gënjeshtër e madhe!? Moderatorët tregojnë eksperiencën e tyre në “E Diell”, 23 qershor 2019
23/06/2019 18:01
Historitë më të çuditshme të Anxhela Peristerit jashtë skenës “E Diell”, 16 qershor 2019
23/06/2019 18:01
“Escape”- Anxhela Peristeri kërcen salsa kolumbiane “E Diell”, 23 qershor 2019
23/06/2019 18:00
Episodi i plotë: E Diell 16 qershor 2019, Entertainment Show
17/06/2019 22:00
“Back to black” performancë nga Fjoralba Ponari “E Diell”, 16 qershor 2019
16/06/2019 20:47
“Gjira`s Style”- Couche Open Air Club, destinacioni i verës në Prishtinë “E Diell”, 16 qershor 2019
16/06/2019 20:44
Universiteti Europian i Tiranës- Gjëra të mëdha na presin “E Diell”, 16 qershor 2019
16/06/2019 20:41
“Adorions Palace”- Realizojmë ëndrra për dasmën tuaj perfekte “E Diell”, 16 qershor 2019
16/06/2019 20:27
“I Can’t Go On” performancë muzikore nga Robin Bengtsson “E Diell”, 16 qershor 2019
16/06/2019 18:00
Einxhel Shkira vë në sfidë Flor Binajn & Ledio Lakon në ngritje shtange “E Diell”, 16 qershor 2019
16/06/2019 18:00
Lali dhe Luli lënë pa fjalë tullacët, Flor Binajn & Ledio Lakon”E Diell”, 16 qershor 2019
16/06/2019 18:00
“Këndi i së vërtetës”- Flor Binaj & Ledio Lako në “E Diell”, 16 qershor 2019
16/06/2019 18:00
“Sfida Idea”- Në garë për historinë më të suksesshme të biznesit “E Diell”, 16 qershor 2019
16/06/2019 18:00
“Anassa”- Trup perfekt për plazh me aparaturën “Accent Prime” “E Diell”, 9 qershor 2019
16/06/2019 18:00
Ambasadori suedez në”Escape” sjell surprizë përfaqësuesin e Eurovision “E Diell”, 16 qershor 2019
16/06/2019 18:00
“Zenith Travel”- Harto udhëtimin tënd “E Diell”, 16 qershor 2019
16/06/2019 18:00