Zyrtarët holandezë kanë një përgjigje për Ramën e Ruçin
11/05/2018 14:57

Deklaratat e kryeministrit Edi Rama dhe të kreut të Kuvendit Gramoz Ruçi lidhur me zyrtarët holandezë që erdhën në Shqipëri me një mision faktmbledhës kanë bërë jehonë në mediat holandeze.