Zvicër, përplaset autobusi me fëmijë, 28 viktima
14/03/2012 21:00

Një autobus me 52 turistë belgë në bord është përplasur në muret e një tuneli në kantonin Wallis, në kufi mes Zvicrës dhe Italisë, duke shkaktuar 28 viktima.