Zvarritet hetimi për CEZ, prokuroria kërkon dhe tre muaj kohë
16/04/2018 15:20

Pas zhurmës dhe bujës për rihapjen e hetimeve mbi privatizimin e OSSH nga CEZ, tashmë pritet që edhe kjo dosje të zvarritet për faj të procedurës.