Zuckerberg “shqetëson” botën, rrjetet e tij sociale hasën sërish probleme
14/04/2019 18:09

Platformat Facebook, WhatsApp dhe Instagram, të gjitha pjesë e kompanisë së themeluar nga Mark Zuckerberg, nisën të mos funksiononin rreth orës 13:00.