Zgjedhjet Europiane 2019: Grupet e mëdha humbasin kontrollin në parlament
27/05/2019 09:58

Grupet e mëdha të qendrës së djathtë dhe të qendrës së majtë në Parlamentin Europian kanë humbur shumicën e tyre të kombinuar, pasi ka pasur rritje të mbështetjes për liberalët, The Greens dhe nacionalistët.