Ze Maria: Gabova unë; Halili zgjidh kontratën me brazilianin
12/10/2018 15:03

Rezultatet kanë tradhtuar Ze Marian dhe e shtynë, që bashkë me presidentin e Tiranës të ndërpresin bashkëpunimin e tyre që kishte filluar që nga sezoni i shkuar, kur bardheblutë ranë në Kategorinë e Parë.