Zakonet që na shëndoshin në ditët e ftohta – Në Shtëpinë Tonë, 9 Nëntor 2018, Pjesa 5
09/11/2018 14:06

Kilogramët e tepërt ndryshojnë nga personi në person por fakt është se në muajt e ftohtë kemi tendencën të shëndoshemi. Sipas hulumtimeve të Universitetit Johns Hopkins kemi tendencë të fitojmë peshë 2 deri në 4 kg gjatë muajve të vjeshtës dhe dimrit.

Loja Telefonike – Në Shtëpinë Tonë, 12 Dhjetor 2019, Pjesa 1
12/12 15:02
Sfida e amvisave – Në Shtëpinë Tonë, 11 Dhjetor 2019, Pjesa 3
12/12 15:01
Spilat – Në Shtëpinë Tonë, 11 Dhjetor 2019, Pjesa 4
12/12 15:00
Antipasta – Në Shtëpinë Tonë, 11 Dhjetor 2019, Pjesa 1
11/12 15:02
Camelot – Në Shtëpinë Tonë, 11 Dhjetor 2019, Pjesa 3
11/12 15:01
Pëllumb Rira – Në Shtëpinë Tonë, 11 Dhjetor 2019, Pjesa 4
11/12 14:38
Panairi i ullirit – Gjorëm – Në Shtëpinë Tonë, 11 Dhjetor 2019, Pjesa 4
11/12 14:37
Dardha – Në Shtëpinë Tonë, 10 Dhjetor 2019, Pjesa 1
10/12 15:04
Kafshët shtëpiake – Kaviet – Në Shtëpinë Tonë, 10 Dhjetor 2019, Pjesa 3
10/12 15:03
Ushqimet që largojnë kripërat dhe toksinat – Në Shtëpinë Tonë, 10 Dhjetor 2019, Pjesa 4
10/12 15:02
Muzeu “Edith Durham” – Në Shtëpinë Tonë, 10 Dhjetor 2019, Pjesa 5
10/12 15:01
Në Shtëpinë Tonë/ Mbi një milion rrënjë frutore të Dardhës në Shqipëri
10/12 14:40
Një shtëpi karakteristike pejane
09/12 16:05
Fotografia e rrallë e Ismail Qemalit, po ku është shkrepur?
09/12 16:04
Trauma pas tërmetit – Në Shtëpinë Tonë, 09 Dhjetor 2019, Pjesa 1
09/12 15:35
Spitali “Acibadem” – Mikrotia – Në Shtëpinë Tonë, 09 Dhjetor 2019, Pjesa 3
09/12 15:35
Koleksioni i flamujve – Në Shtëpinë Tonë, 09 Dhjetor 2019, Pjesa 4
09/12 15:35
Muzeu i Pejës – Në Shtëpinë Tonë, 09 Dhjetor 2019, Pjesa 5
09/12 15:34
Molla – Në Shtëpinë Tonë, 25 Nëntor 2019, Pjesa 1
25/11 15:03
I ftuar VIP – Zamira Tabaku – Në Shtëpinë Tonë, 25 Nëntor 2019, Pjesa 2
25/11 15:02