“WorldChefs” zbret në Elbasan. Kuzhinierë nga bota shijojnë gatimet tradicionale të qytetit
28/10/2018 16:13

“WorldChefs” zbriti këtë fundjavë në Elbasan për t’u njohur me traditën dhe historinë e këtij qyteti, por edhe me kulinarinë e tij. Kuzhinierë nga e gjithë bota përcollën nga Elbasanit mesazhe bashkëpunimi dhe promovimi, ndërsa u shoqëruan nga presidenti i “Albanian Chefs”.