WakeUp/ “Open Cinema” sjell magjinë e filmit në qytetet pa kinema
13/06/2019 12:43

Rikthehet për të tretin vit radhazi kinemaja e hapur në qytetet shqiptare, me një show kinematografik, me filma të fundit nga kinemaja shqiptare dhe ajo botërore.