WakeUp/ Kampionët e “World of Dance Albania”: Shkojmë për fitore në Amerikë
19/06/2019 13:01

Për herë të parë në Shqipëri me datë 12 qershor u zhvillua kampionati “World of Dance Albania”, i cili bëri bashkë konkurrentë nga të gjitha trevat e Shqipërisë dhe më gjerë.