Wake Up/ Sirio nga Berati, fotografi zyrtar i Formula 1 në Montreal
21/05/2019 12:37

Sirio është një artist vizual, me origjinë nga Berati, i cili jeton prej vitesh në Kanada ku edhe është i angazhuar me disa projekte në fushën e fotografisë dhe videografisë.