Wake Up/ Shkrimtari francez Jacques Baudouin: Hashim Thaçi, burrë shteti
14/06/2019 14:12

Jacques Baudouin është autor francez i disa romaneve dhe për shumë vite ka qenë pjese e kabineteve ministrore, kryesisht të Ministrisë së Jashtme. Së fundmi është botuar në shqip libri me titull "Lindja e një demokracie.