Wake Up/ Rovela Dilo: Po investoj në karrierën time si producente
18/06/2019 14:56

"Të gjitha rrugët të çojnë në Tiranë”, është koncerti që bën bashkë artistë të njohur të skenës shqiptare.

Prishjet e ndërtesave te Astiri/ Wake Up në transmetim maratonë – 12 Nëntor 2019
12/11 13:07
Incidenti/ Banorët e Astirit sulmojnë gazetarin e Top Channel
12/11 11:44
Emisioni i plotë – Wake Up, 11 Nëntor 2019
11/11 13:39
Wake Up/ Lotusi shqiptar si u ndërtua 10 vite më parë në Plykë të Fierit. Flasin protagonistët
11/11 12:34
Wake Up/ Si funksionon tregu i lëvizshëm i fruta-perimeve në ҫdo zonë të Tiranës!
11/11 12:13
Wake Up/ Alarmi për minikekët turke në Shqipëri, dyshohet që sjellin paralizë
11/11 12:11
Wake Up/ CENSI 2020: Feja dhe etnia me “dëshirë”. Gjoba për pyetjet thelbësore
11/11 11:30
Wake Up/ 51% e studentëve paguajnë për notën. 6,6% ju kanë kërkuar favore seksuale
11/11 11:16
Emisioni i plotë – Wake Up, 08 Nëntor 2019
08/11 14:12
Wake Up/ Këngëtarja Eltina Minarolli, projektet e mia jashtë Shqipërisë
08/11 12:12
Wake Up/ Arben Dervishaj: Emri i ri i stadiumit dhe a do jetë gati për ndeshjen me Francën
08/11 12:02
Wake Up/ Shoqata e Fermerëve të Myzeqesë: Ja pse po protestojnë fermerët?
08/11 11:46
Wake Up/ Debati për 5G mbërrin në Shqipëri. Flet eksperti Rustem Paci
08/11 11:34
Wake Up/ Gazetari i “Le Iene”: Si gjetëm Alvinin dhe si po përpiqemi për fëmijët e tjerë
08/11 11:14
Emisioni i plotë – Wake Up, 07 Nëntor 2019
07/11 15:34
Wake Up/ Kujtim Prodani: Nuk do ta besoni por qava në koncert
07/11 13:00
Wake Up/ Provokimi që vjen nga Festivali Ndërkombëtar të Dancit Modern
07/11 12:36
Wake Up/ Strasburg, Forumi Botëror për Demokracinë! Diskutohet fakenews
07/11 11:45
Wake Up/ Situata e reshjeve në qytetet më të rrezikuara Vlorë, Durrës dhe Lezhë
07/11 11:31
Wake Up/ Si e krijuam makinën e parë elektrike “Electric Buggy”. Flasin të rinjtë nga Gjakova
07/11 11:16