Wake Up/ Wake Up/ Hell’s Kitchen 2, Renato garanton më shumë garë e spektakël, në kuzhinë super moderne
16/07/2019 13:19

Pas një sezoni të suksesshëm dhe të shumëpërfolur televiziv, "Hell's Kitchen" rikthehet së shpejti në sezonin e tij të dytë në ekran.