Wake Up/ Renato Mekolli paralajmëron: “Nuk keni parë gjë akoma, uroj mos të thyhen pjata në kokë”
16/07/2019 14:08

Pas një sezoni të suksesshëm dhe të shumëpërfolur televiziv, "Hell's Kitchen" rikthehet së shpejti në sezonin e tij të dytë në ekran.