Wake Up/ “Pushime On Top”; Ori dhe Flori na zbulojnë risitë e emisionit veror
15/07/2019 13:26

Vera ka nisur dhe natyrisht bashkë me të edhe pushimet. Por për t'ua bërë edhe më të këndshme këtë sezon veror, e për t'u mbajtur mbërthyer pas ekranit, Top Channel sërish sjell në teleshikuesit në edicionin e dytë programin veror "Pushime On Top".