Wake Up/ Kush është polici, video e të cilit u bë virale në rrjetet sociale
15/07/2019 13:30

Bajram Cufaj është një nga policët e rrugores në Tiranë, i cili patrullon nëpër kryeqytet për të monitoruar trafikun dhe qarkullimin e automjeteve.