Wake Up/ “Korça Short Film Fest” gjen strehë në Shkodër
18/10/2019 12:10

“Korça Short Film Fest On Tour 2019” e ka pasur startin në Mitrovicë dhe tashmë po vijon me turet në disa qytete në Shqipëri, Maqedoninë e Veriut dhe në Kosovë. Ky aktivitet kulturor sonte do të ndalet në Shkodër, pranë Qendrës Rinore "ARKA", për të prezantuar disa nga filmat që janë pjesë e këtij festivali. Publiku shkodran njihet për lidhjen e ngushtë që ka me kulturën dhe me siguri ky do të jetë një nga aktivitetet që do të kenë interes në prag të fundjavës. Këtë vit ka pasur rreth 700 aplikime filmash nga 24 vende të ndryshme të botës për të garuar në 4 kategori. 50 prej tyre janë përzgjedhur për të qenë pjesë e festivalit. Tematikat që trajtojnë filmat në festival janë nga më të ndryshmet, sociale, politike, por ka edhe filma komedi. Duket se më shumë impakt kanë historitë njerëzore dhe dramat sociale. Po ashtu në këtë festival janë edhe 5 filma të cilët mund të shikon përmes syzeve virtuale.

Emisioni i plotë – Wake Up, 11 Nëntor 2019
11/11 13:39
Wake Up/ Lotusi shqiptar si u ndërtua 10 vite më parë në Plykë të Fierit. Flasin protagonistët
11/11 12:34
Wake Up/ Si funksionon tregu i lëvizshëm i fruta-perimeve në ҫdo zonë të Tiranës!
11/11 12:13
Wake Up/ Alarmi për minikekët turke në Shqipëri, dyshohet që sjellin paralizë
11/11 12:11
Wake Up/ CENSI 2020: Feja dhe etnia me “dëshirë”. Gjoba për pyetjet thelbësore
11/11 11:30
Wake Up/ 51% e studentëve paguajnë për notën. 6,6% ju kanë kërkuar favore seksuale
11/11 11:16
Emisioni i plotë – Wake Up, 08 Nëntor 2019
08/11 14:12
Wake Up/ Këngëtarja Eltina Minarolli, projektet e mia jashtë Shqipërisë
08/11 12:12
Wake Up/ Arben Dervishaj: Emri i ri i stadiumit dhe a do jetë gati për ndeshjen me Francën
08/11 12:02
Wake Up/ Shoqata e Fermerëve të Myzeqesë: Ja pse po protestojnë fermerët?
08/11 11:46
Wake Up/ Debati për 5G mbërrin në Shqipëri. Flet eksperti Rustem Paci
08/11 11:34
Wake Up/ Gazetari i “Le Iene”: Si gjetëm Alvinin dhe si po përpiqemi për fëmijët e tjerë
08/11 11:14
Emisioni i plotë – Wake Up, 07 Nëntor 2019
07/11 15:34
Wake Up/ Kujtim Prodani: Nuk do ta besoni por qava në koncert
07/11 13:00
Wake Up/ Provokimi që vjen nga Festivali Ndërkombëtar të Dancit Modern
07/11 12:36
Wake Up/ Strasburg, Forumi Botëror për Demokracinë! Diskutohet fakenews
07/11 11:45
Wake Up/ Situata e reshjeve në qytetet më të rrezikuara Vlorë, Durrës dhe Lezhë
07/11 11:31
Wake Up/ Si e krijuam makinën e parë elektrike “Electric Buggy”. Flasin të rinjtë nga Gjakova
07/11 11:16
Wake Up/ Eksperiment; 4 orë punë më shumë produktivitet. Shqiptarët me 8 orë janë më pak
07/11 10:59
Emisioni i plotë – Wake Up, 06 Nëntor 2019
06/11 16:54