Wake Up/ Këngetari David flet debutimin me klipin “Bomb” dhe lidhjen me Afërdita Dreshajn
25/06/2019 13:00

Ai ka kënduar që kur ishte 4-vjec dhe falë kësaj prirje filloi dhe shkollën e muzikës në Podgoricë. Por nuk e la me kaq, pasi më tej studio për kanto, piano, kitar dhe solfegj në Shqipëri.