Wake Up/ Ja si do ta kontrollojë Frontex i BE-së kufirin shqiptar
21/05/2019 12:54

Nga sot, Frontex, në bashkëpunim me autoritetet shqiptare, do të nisë operacionin e saj të parë të përbashkët në Shqipëri, duke shënuar një fazë të re për bashkëpunimin kufitar midis BE-së dhe partnerëve të Ballkanit Perëndimor.