Wake Up/Gëzim Tushi: Baballarët që marrin leje lindjeje, revolucion për shoqërinë
18/06/2019 14:37

Qershori, është muaji i prindërimit dhe leja e lindjes për baballarët. Nga një statistikë e fundit e Institutit të Sigurimeve Shoqërore vetëm 6 muajt e fundit të vitit 2019 rastet e baballarëve që kanë përfituar lejen e lindjes në vend të nënave janë 72.

Wake Up/ Mjekja, Nora Burda: Jemi në situatë epidemike, çdo ditë raste të reja nga gripi i syve
23/07 12:58
Wake Up/ Librat që ju përshtaten sipas gjinisë, profesionit apo dhe gjendjes emocionale
23/07 12:52
Wake Up/“Oferta më e mirë” promovon bizneset në kanalin e Top Channel në Youtube
23/07 12:49
Wake Up, 23 Korrik 2019, Pjesa 1
23/07 10:42
Wake Up, 23 Korrik 2019, Pjesa 2
23/07 10:42
Wake Up, 23 Korrik 2019, Pjesa 3
23/07 10:41
Wake Up, 22 Korrik 2019, Pjesa 1
22/07 13:53
Wake Up, 22 Korrik 2019, Pjesa 2
22/07 13:53
Wake Up, 22 Korrik 2019, Pjesa 3
22/07 13:52
Wake Up/ Pakti për Universitetin u bë vetëm për studentët e Tiranës
22/07 13:38
Wake Up/”Turtle Fest 8″, sjell në Drimadhes artistë dhe DJ të njohur në botë
22/07 13:32
Wake Up/ Alpinistja Arineta Mula, rrëfen eksperiencën e ngjitjes së 143 km në Bullgari
22/07 13:30
Wake Up/ Gipsy Balkan Orchestre “e djeg” në Tiranë, në Hemingway Jazz Fest
22/07 13:28
Wake Up/Arta Dollani: Liqeni i Ohrit në UNESCO-s, tani do kemi më shumë mbështetje financiare
19/07 14:06
Wake Up/ “Travel bloger”-at shqiptare, mënyrë jetese por jo pa rreziqe
19/07 14:05
Wake Up/ Eksperti IT: Instagrami na i rrezikon më shumë të dhënat personale se FaceApp
19/07 13:03
Basketbollisti Gerti Shima: Kryeministër, eja shemb Pallatin e Sportit se të ndihmojmë
19/07 12:00
Wake Up, 19 Korrik 2019, Pjesa 1
19/07 10:49
Wake Up, 19 Korrik 2019, Pjesa 2
19/07 10:48
Wake Up, 19 Korrik 2019, Pjesa 3
19/07 10:46