Wake Up/ Eneda Tarifa mes këngës dhe moderimit
11/02/2019 12:55

Eneda Tarifa, në muajin Dhjetor solli projektin e saj muzikor “Nuk ia vlen”, këngë e cila menjëherë u bë dhe pjesë e Top List. Po përveç kësaj këtë herë Eneda Tarifa do të vijë sërish si modetarore në Top Channel, pikërisht si prezantuese e Top Talent 2.