Wake Up/ Botuesja, Arlinda Dudaj: Librat, një udhërrëfyes shumë i mirë për pushimet tuaja
12/07/2019 13:32

Nëse keni planifikuar të udhëtoni për pushime jashtë vendit, nuk ka një mënyrë më të mirë për të njohur qytetin që do të vizitosh sesa të lexosh paraprakisht një libër, i cili në qendër mund të ketë çfarëdolloj ngjarjeje, por që sillet përreth, flet me detaje dhe përshkruan më së miri qytetin ku po shkoni.