Wake Up/ Bie stereotipi: Meshkujt bëjnë 76 minuta në ditë thashetheme, më shumë se femrat
14/06/2019 14:10

Thashethemet janë pjesë e përditshmërisë tonë dhe të gjithëve na ndodh të dëgjojmë të flasin për dikë teksa jemi ulur për të pirë një kafe.