“Wake Up”, antropologu Dhima: Arsyeja pse preferojmë emra të huaj për fëmijët
18/01/2019 13:25

Amelia për vajza dhe Noel për djem, kanë qenë emrat që kanë kryesuar përsëri listën e emrave më të përdorur, që shqiptarët u kanë vënë fëmijëve edhe gjatë vitit të shkuar.