Wake Up/ Alda Bardhyli: Librat më të bukur të dashurisë që mund të dhuroni
14/02/2019 10:54

Kritikja e librit, Alda Bardhyli ishte e ftuar sot në " Wake Up" ku rekomandoi dhe librat më të bukur të dashurisë që ju mund të bëni dhuratë. "Lulet e Mollës" nga John Galsworthy, "Dashnori" nga Margarite Duras, "Ana Karenina" nga Tolstoi, "Doktor Zhivago" nga Boris Pasternak dhe "Aksidenti" nga Ismail Kadare, janë disa librat që ju mund të dhuroni sot.