Wake Up: A rrezikon të njihet Eposi i Kreshnikëve nga UNESCO?
05/12/2018 11:24

Akademiku Vaso Tole, i cili ka qenë iniciator dhe dhe hartues i dosjes "Eposi i Kreshnikëve" shpjegon në Wake Up që dosja ka qenë gati që në vitin 2012 dhe ende sot UNESCO nuk e ka njohur si trashëgimi tonën. Muzikologu Tole shpjegoi në Wake Up se çfarë nuk ka funksionuar?