Wake Up, 9 Shkurt 2018, Pjesa 3
09/02/2018 18:27

Tema: Në Angli dhe Uells, vetëm emri i baballarëve shënohet në certifikatën e martesës Tema: Terapi me kafshë shtëpiake për të sëmurët me Alzhaimer Tema: Binjaket simpatike të “The Voice Kids” Te ftuar: Majda Metaj, Klea Metaj Tema: Quizz